miss_kauLitz Mod
Mesaj Sayısı : 221 Nerden : 'heLL' Durumum : sinirLi !!!! Felsefem xD : çokda FiFiFiFi Kayıt tarihi : 06/02/08
| Konu: Benim Vampir SevqiLim.. Paz Mart 30, 2008 7:07 pm | |
| | |
|
devrim Admin
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 31 Durumum : Saldırqann Felsefem xD : Ne kadar dönersen dön,qötün arkandadır!! Kayıt tarihi : 01/02/08
| |
bü$rock Mod
Mesaj Sayısı : 324 Nerden : yüzüne bakmaya doyamadığım tomun,tutturduğu bütn ritmlerde.. Felsefem xD : büşbüş Kayıt tarihi : 03/02/08
| |
miss_kauLitz Mod
Mesaj Sayısı : 221 Nerden : 'heLL' Durumum : sinirLi !!!! Felsefem xD : çokda FiFiFiFi Kayıt tarihi : 06/02/08
| |
devrim Admin
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 31 Durumum : Saldırqann Felsefem xD : Ne kadar dönersen dön,qötün arkandadır!! Kayıt tarihi : 01/02/08
| |
miss_kauLitz Mod
| Konu: Geri: Benim Vampir SevqiLim.. Perş. Nis. 03, 2008 5:06 pm | |
| Gustav: Ne Oldu Bill Bir Şeyin Var Mı? Bill:Ben…Şey.. İyiyim Yalnızca Kötü Bir Rüya Gördüm Georg: Ama Rengin Atmış İyi Misin? Bill: İyiyim Ben…Ama Helenayı Vampir Olarak Gördüm.. Beni Isırıyordu Ve Camda Onu Gördüm İnanmazsanız Bakın Cam Çatladı Bile Bakın Ya..!
Bizimkiler Dönüp Bakar.. Camda Tek Bir Çizik Bile Yoktur….
Tom Dönerek.. Kardeşim Doğru Söyle İyi Misin Sen? Bill: Yeter Ya Deli Muamelesi Yapmayın! İyiyim Ben..! Sanırım Bugün Helenadan Çok Etkilendiğim İçin Bilinç Altına Yerleşmiş Olmalı Gustavında Durmadan Saçmalayıp Durduğu Vampirler Uff Kafam İyice Karışmış Olmalı..! Tamam Ya Gidin Yatın Artık..
Peki Deyip Giderler… Ama Bill Bütün Gece Gözünü Kırpmaz..!
Öbür Gün Bill Sersemlemiş Gibidir,
Tom:Romanya Yı Gezmeye Ne Dersiniz? Gustav: Eğlenceli Olabilir Georg: Yolda Gezerken Bizi Vampirler Isırmasın? Hıı Bill ? Bill: Ya Şimdi Sizi Hiç Çekemeyeceğim
Ve Hazırlanıp Arabalarına Binerek Koca Bir Şehir Turu Yaparlar ,Şehrin Yapıtlarına Hayran Kalırlar Ve Sonra Arabadan İnerler Gustav Orda Duran Bir Görevliye;
Çok Önceden Burada Vampirler Varmış Doğru Mu? Görevli: Ahh Hepsi Yalnızca Bir Efsane Ama Bazı İnsanlar Onların Hala Var Olduğuna İnanıyorlar Güya Karpatyada Yaşıyorlarmış Gustav: Karpatya Mı? Orayı Da Neresi Öyle Görevli: Romanya Ve Macaristan Sınırları Arasında Yer Alıyor,Dağlık Ve Ormanlık Bir Yer Hatta Orda Bir Şato Var Sanırsam Imm,Yani Öyle Bir Şey Sanırsam.. Bilemiyorum
O Sırada Bill Gustavı Çağırır; Gustavv Gel Hadi Geri Dönüyoruz
Ve Otele Geri Dönerler,Akşam, Konser İçin Prova Yapmaları Gerekmektedir | |
|