devrim Admin
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 31 Durumum : Saldırqann Felsefem xD : Ne kadar dönersen dön,qötün arkandadır!! Kayıt tarihi : 01/02/08
| Konu: Sizin de Günlüğünüz Böyle Olsun Muu?? Paz Şub. 10, 2008 12:19 pm | |
| -Sevgili günlük -Buyur canım
-Sevgili günlük -Buyur abi -Nabiyon iisindir inşAllah -Ei be abi nolsun çoluk çocuk uraşıoz işte -Allah iyilik versin
-Sevgili günlük -Ne var gene ne var be her allan günü günlük günlük
-Sevgili günlük -Buyur yavrum -Hayırdır yavrum mavrum ben senin bildiğin kızlardan değilim
-Sevgili günlük -Kapattık abi
-Sevgili günlük -Günlük -Cevap vermeyen dop olsun -Orasını karıştırma nan şimdi ne var ne be
-sevgili günlük -Buyur anam -Anne bana aldıgın gunluk bana sulanıo *
-sevgili günnük -Gene mi sen yaa -Hahaha bugun noldu biliomusun .. -Allah belanı wersin
-sevgili günlük -Sole janem -Ya ben bunları sana annatıorm ama baskası okumasın ok ? -nan babanın gunlugumuyum ben
_sevgili günlük -sevgili fulyaa _ne güzel yetiştirmişim be
_sevgili günlük -aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen sonra deneyiniz _peki abi
_sevgili gün... -kapalıyız _ne zaman geleyim
_sevgili günlük -çiçeklere yazık değil mi yeşil bir dünya için elele..
_sevgili günlük -sevgili günlük diyen ağzını yerim senin _oyşş harbiden mi
-sevgili günlük -ne far -sevgili günlük -senden bana rahat yok mu -ama bişi annatcam -git nan arkadaşın neyin yok mu senin
-Sevgili günlük -Git nan asılma bana benim sevgilim var
- sevgili günlük!!! - Efendim canım... - Ben aşık oldum... - Aldattın beni git!!! yazma artık bana
-sevgisiz günlük,, -Allah belanı versin emi -Seninde canım
-sevgili ve muhterem, bunun yanında saygıdeğer, muntazam,... -Kes pıtırdıyı, ne söliceksen söyle -Ben hamileyim -Aha şimdi bittik.. tükenmezle yazdın demi?
-Sevgili günlük, -Pis yalaka! - -Adam ol beni ye,
-Günlüğüm, canım, bitanem! -Bugün olmaz, tarla çamurlu -Ne alakası var nan? -Ne bileyim olm, öyle bi girdin ki lafa.. -Ciddiden? -Hı hı....
-Sevgili günlük, bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... -Parayı veren düdüğü çalar yiğidim.. -Hı? -Birde hamurumu gör sen | |
|
e[m.m]o
| Konu: Geri: Sizin de Günlüğünüz Böyle Olsun Muu?? Paz Şub. 10, 2008 9:10 pm | |
| | |
|
devrim Admin
Mesaj Sayısı : 363 Yaş : 31 Durumum : Saldırqann Felsefem xD : Ne kadar dönersen dön,qötün arkandadır!! Kayıt tarihi : 01/02/08
| |
miss_kauLitz Mod
Mesaj Sayısı : 221 Nerden : 'heLL' Durumum : sinirLi !!!! Felsefem xD : çokda FiFiFiFi Kayıt tarihi : 06/02/08
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Sizin de Günlüğünüz Böyle Olsun Muu?? Perş. Şub. 14, 2008 6:34 pm | |
| Bence de manyak bi günlük yaa | |
|
gothic_metaL Mod
Mesaj Sayısı : 77 Nerden : ßurSa ßiLL\Işık Kayıt tarihi : 05/02/08
| Konu: Geri: Sizin de Günlüğünüz Böyle Olsun Muu?? Salı Mart 11, 2008 6:36 pm | |
| phaa ne tatLı günLük... | |
|