| Green Day | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
THman!ac Admin
| Konu: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:00 pm | |
| KING FOR A DAY
Started at the age of four My mother went to the grocery store. Went sneaking through her bedroom door to find something in a size four
Sugar and spice and everything nice wasn't made for only girls. GI Joe in panty hose is making room for the one and only.
King for a day, princess by dawn. King for a day in a leather thong. King for a day, princess by dawn. Just wait 'til all the guys get a load of me.
My daddy threw me in therapy. He thinks I'm not a real man. Who put the drag in the drag queen. Don't knock it until you tried it
BİR GÜN BOYUNCA KRAL
4 yaşında başladı Annem bakkal deposuna gitti Yatak odasının kapısı boyunca 4 beden bi şeyler bulabilmek için gizlice gitti Şeker, baharat ve güzel olan herşey sadece kızlar için değildir Külotlu çorap giymiş Amerikalı asker odayı biricik için yapıyor
Bir gün boyunca kral, şafak prensesi Bir gün boyunca kral deri bir sırımda Bir gün boyunca kral, şafak prensesi Sadece bekle bütün adamlar benim bir yükümü alıncaya kadar
Babam beni terapiye yolladı Benim gerçek bi adam olmadığımı düşünüyor Kim uyuşturucu kraliçesine uyuşturucu verdi? Deneyinceye kadar ona vurma | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:01 pm | |
| She
She... She screams in silence A sullen riot penetrating through her mind Waiting for a sign To smash the silence with the brick of self-control
[Chorus:] Are you locked up in a world Thats been planned out for you? Are you feeling like a social tool without a use? Scream at me until my ears bleed I'm taking heed just for you
She's figured out All her doubts were someone else's point of view Walking up this time To smash the silence with the brick of self-control
[Chorus]
O
O sessizce çığlık atıyor Somurtkan bir kargaşa aklını delip geçiyor Bir işaret bekliyor Sessizliği soğukkanlılığın tuğlasıyla parçalamak için
Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için daha önceden planlanmıştı Hiçbir işe yaramıyormuş gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak werdim
O O anladı Bütün şüphelerinin aslında başka birinin bakış açısı olduğunu Bu kez uyanıyor Sessizliği kendini kontrol etme tuğlasıyla parçalamak için
Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için daha önceden planlanmıştı Kullanılmayan bir sosyal alet gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak werdim
Bir dünyaya kilitli mi kaldın? Bu senin için planlanmıştı Kullanılmayan bir sosyal alet gibi mi hissediyorsun? Kulaklarım kanayıncaya kadar bağır bana Sana kulak werdim | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:01 pm | |
| Church on Sunday
Today is the first day of the rest Of our lives Tomorrow is too late to pretend Everything's allright I'm not getting any younger as long As you don't get any older I'm not going to state that yesterday never was
Bloodshot deadbeat and a lack of sleep Making your mascara bleed Tears down your face Leaving traces of my mistakes
(When I say) If I promise to go to church on Sunday Will you go with me on Friday night? If you live with me, I'll die for you And this compromise
I hereby solenly to tell The whole truth And nothing but the truth is what I'll ever hear from you now "Trust" is a dirty word that comes Only from such a liar But "respect" is something I will earn.. If you have faith
Pazar Günü Kiliseye
Bugün geri kalan hayatımızın ilk günü Yarın önlem almak için çok geç olabilir Şu an her şey yolunda Artık daha fazla genç olmayacağım Sen de daha fazla yaşlanmayacaksın Artık dünü gözden geçirmeyi bırakacağım
Tembel gözleri kanlanmış ve uykusuz Rimelin kan olmuş Yüzünden aşağı akıyor Hatalarımın izlerini de arkasında bırakarak
Eğer pazar günü kiliseye gitmeye söz verirsem Sen de benle cuma gecesi dışarı çıkar mısın? Eğer benle birlikte yaşarsan, senin için ölürüm Şerefim üstüne söz
Bunun üzerine kutsal bir yemin ediyorum Tüm gerçeği anlatacağıma dair Gerçek senin söyleyeceklerinin dışında Hiçbir şey değil "Güven" bir çeşit yalancıdan duyabileceğin Kirli bir kelime Ama "Saygı" benim kazanacağım bir şey... Tabii buna inancın varsa | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:02 pm | |
| Extraordinary girl
She's an Extraordinary girl In an ordinary world And she cant seem to get away
He lacks the courage in his mind Like a child left behind Like a pet left in the rain
She's all alone again Wiping the tears from her eyes Some days he feels like dying She gets so sick of crying
She sees the mirror of herself An image she wants to sell To anyone willing to buy
He steals the image in her kiss From her hearts apocalypse From the one called whatsername
She's all alone again Wiping the tears from her eyes Some days he feels like dying She gets so sick of crying
She's all alone again Wiping the tears from her eyes Some days he feels like dying Some days it's not worth trying Now that they both are finding She gets so sick of crying
She's an Extraordinary girl an Extraordinary girl an Extraordinary girl an Extraordinary girl
Sıradışı Kız
ahm ahm
O sıradışı bir kız Sıradan bir dünyada Ve uzaklaşabilecek gibi görünmüyor O kafasında cesarete muhtaç Arkada bırakılmış bi çocuk gibi Yağmurda sokakta bir hayvan gibi O yine yapayalnız Gözlerinden yaşları siliyor Bazen ölecekmiş gibi oluyor(o erkek ) Artık ağlamaktan bıktı O kendi yansımasını görüyor Satmak istediği bi hayal Almak isteyen birine O(erkek) kızın öpüşündeki hayali çalıyor Kalbindeki kıyametten 'Adıneydi' denilenden O yine yapayalnız Gözlerinden yaşları siliyor Bazen ölecekmiş gibi oluyor(o erkek) Bazen denemeye değmiyor Şimdi ikiside buluyorlar Artık ağlamaktan bıktı.. | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:03 pm | |
| She's a rebel
She's a rebel She's a saint She's salt of the earth And she's dangerous
She's a rebel Vigilante Missing link on the brink Of destruction
From Chicago to Toronto She's the one that they Call old whatsername
She's the symbol of resistance and she's holding on my heart like a hand grenade
Is she dreaming what I'm thinking Is she the mother of all bombs gonna detonate
Is she trouble like I'm trouble make it a double twist of fate or a melody that
She sings the revolution the dawning of our lives she brings this liberation that I just can't define nothing comes to mind [x2]
She's a rebel, She's a rebel, She's a rebel, And she's dangerous [x2]
O Bir İsyankar
O Bir İsyankar O bir isyankar O bir azize O dünyanın tuzu ve O tehlikeli O bir isyankar Bir halk kahramanı Yıkımdaki kayıp bağlantı noktası Chicago'dan Toronto'ya O yaşlı adıneydi dediklerinden O direnişin sembolü ve kalbimi bir el bombası gibi sıkıca tutuyor Oda benim düşündüğümümü düşünüyor? Bütün bombaların anasımı yoksa? Patlayacak mı? O da benim gibi belamı? Şunu iki tane yapın.. Kaderin bi oyunu Yada bir melodi Dewrim şarkısını söylüo Hayatlarımızın şafağını Benim açıklayamayacaım özgürlüğü getiriyor Akla bişey gelmez | |
|
| |
THman!ac Admin
| Wake me up When september ends
Summer has come and passed The innocent can never last Wake me up when September ends
Like my fathers come to pass Seven years has gone so fast Wake me up when September ends
Here comes the rain again Falling from the stars Drenched in my pain again Becoming who we are
As my memory rests But never forgets what I lost Wake me up when September ends
Summer has come and passed The innocent can never last Wake me up when September ends
Ring out the bells again Like we did when spring began Wake me up when September ends
Eylül Bittiğinde Beni Uyandır
Yaz geldi ve geçti Masumiyet asla sonunu getiremez Eylül bittiğinde beni uyandır
Babamın gelip geçtiği gibi Yedi yıl öyle hızlı geçti ki Eylül bittiğinde beni uyandır
Yağmur tekrar geliyor Yıldızlardan düşüyor Ağrılarımı ıslatacak yine Kendimizi buluyoruz
Hatıralarım dinleniyor Ama neler kaybettiğimi asla unutmuyor Eylül bittiğinde beni uyandır
Ziller tekrar çalıyor Bahar geldiğinde yaptığımız gibi Eylül bittiğinde beni uyandır | |
|
| |
THman!ac Admin
| Blood, s.x And Booze
Waiting in a room All dressed up and bound and gagged To a chair It's so unfair I won't dare move, for the pain She puts me through is what I need So make it bleed
I'm in distress, oh mistress I confess so do it one more time These handcuffs are too tight You know I will obey, so please Don't make me beg For blood, s.x and booze you give me
Some say I'm disturbed But it's what I deserve, another lesson To be learned...from a girl called kill My head is in the gutter Thank you sir, strike up another mandolin Of discipline Throw me to the dogs Let them eat my flesh down To the wood It feels so good
Kan s.x Ve Alkol
Kan s.x ve alkol
Bir oda da bekliyorum Giyindi kuşandı ve bağlandı ve ağzı tıkandı Bir sandalyeye Bu haksızlık Hareket etmeye cesaret edemiyorum bu acı için O benim ihtiyaçlarımı tamamlar Bu yüzden onu kanat
Acı çekiyorum, oh bayan İtiraf ediyorum öyleyse tekrar yap Bu kelepçeler çok sıkı Uyacağımı biliyorsun, öyleyse lütfen Beni yalvartma Verdiğin kan, seks ve alkol için
Bazıları rahatsız edildiğimi söyler Ama bu benim hak ettiğim diğer ders Öğrenmek için…ölüm diye anılan bir kızdan Başım olukta Efendim teşekkür ederim, başka bir mandoline başlar Disiplinden Beni köpeklere atın Etimi yemelerine izin verin Çok iyi geliyor. | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:10 pm | |
| Boulevard Of Broken Dreams
I walk a lonely road The only one that I have ever known Don't know where it goes But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone
I walk alone I walk alone
I walk alone I walk a...
My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone
Ah-ah, Ah-ah, Ah-ah, Aaah-ah, Ah-ah, Ah-ah, Ah-ah
I'm walking down the line That divides me somewhere in my mind On the border line Of the edge and where I walk alone
Read between the lines What's fucked up and everything's alright Check my vital signs To know I'm still alive and I walk alone
I walk alone I walk alone
I walk alone I walk a...
My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone
Ah-ah, Ah-ah, Ah-ah, Aaah-ah Ah-ah, Ah-ah
I walk alone I walk a...
I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps And I'm the only one and I walk a...
My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone...
Çevirisi-
Kırık Düşler Bulvarı Yanlız bir yolda yürüyorum Bildiğim tek yolu Nereye gider bilmiyorum
Ama benim evim olmuş ve yürüyorum yalnız başıma Bu boş sokakta yürüyorum Kırık düşler bulvarı'nda Şehrin uyuduğu yerde
Bir ben varım ve yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yanlız başıma Yürüyorum yanlız başıma Yürüyorum yanlız başıma Yürüyorum yanlız başıma.. Bir gölgem var yanımda yürüyen Sığ kalbim var tek çarpan Bazen birileri beni bulsun istiyorum O zamana kadar yalnız başıma yürüyeceğim
Ah-ah, ah-ah, ah-ah ah-ah,
Ah-ah, ah-ah, ah-ah
Yürüyorum hat boyunca Aklımın bir yerinde bölüyor beni o Tam sınıra Uçurumun kenarında ve yürüdüğüm yerde yalnız başıma Satır aralarını okuyorum Ne b*ku yedi ve her şey yolunda Hayati verilerimi kontrol ediyorum ki Bileyim hala ayaktayım ve yürüyorum yalnız başıma
Yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma...
Bir gölgem var yanımda yürüyen Sığ kalbim var tek çarpan Bazen birileri beni bulsun istiyorum O zamana kadar yalnız başıma yürüyeceğim
Ah-ah, ah-ah, ah-ah
Ah-ah, ah-ah, ah-ah
Yürüyorum yalnız başıma Yürüyorum yalnız başıma Bu boş sokakta yürüyorum Kırık düşler bulvarı'nda Şehrin uyuduğu yerde Bir ben varım ve yürüyorum yalnız başıma
Bir gölgem var yanımda yürüyen Sığ kalbim var tek çarpan Bazen birileri beni bulsun istiyorum O zamana kadar yalnız başıma yürüyeceğim | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:11 pm | |
| BASKETCASE
Do you have the time To listen to me whine About nothing and everything all at once I am one of those Melodramatic fools Neurotic to the bone No doubt about it
Sometimes i give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think i'm cracking up Am i just paranoid? Am i just stoned?
I went to a shrink To analyze my dreams She says it's lack of s.x that's bringing me down I went to a whore HE said my life's a bore So quit my whining cause it's bringing her down
Sometimes i give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think i'm cracking up Am i just paranoid ?
Grasping to control So i better hold on
Sometimes i give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think i'm cracking up Am i just paranoid? Am i just stoned?
-I went to a whore HE said my life's a bore | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:12 pm | |
| American idiot
Don't wanna be an American idiot. Don't want a nation under the new media. And can you hear the sound of hysteria? The subliminal mindfuck America.
Welcome to a new kind of tension. All across the alien nation. Everything isn't meant to be okay. Television dreams of tomorrow. We're not the ones who're meant to follow. Convincing them to walk you.
Well maybe I'm the faggot America. I'm not a part of a redneck agenda. Now everybody do the propaganda. And sing along in the age of paranoia.
Welcome to a new kind of tension. All across the alien nation. Everything isn't meant to be okay. Television dreams of tomorrow. We're not the ones who're meant to follow. Convincing them to walk you.
Don't wanna be an American idiot. One nation controlled by the media. Information nation of hysteria. It's going out to idiot America.
Amerikan beyinsizi
Bir Amerikan beyinsizi olmak istemiyorum Yeni medyanın altında bir ulus istemiyorum Curcunanın sesini duyabiliyor musun peki? Bilinç altısal zihin, Amerika'yı salla
Yeni bir gerginlik türüne hoş geldiniz Tüm beyinsiz ulus boyunca Her şey yolunda olacak diye bir şey yok Yarının televizyon rüyaları Biz takip etmek için yaratılmış olanlar değiliz Bu,ağız dalaşı yapmaya yeteceği için
Tamam belki de gay Amerika benim Ben varolan gündeminin parçası değilim Millet propagandayı yapın şimdi Ve paranoya çağında şarkı söyleyin durun
Yeni bir gerginlik türüne hoş geldiniz Tüm beyinsiz ulus boyunca Her şey yolunda olacak diye bir şey yok Yarının televizyon rüyaları Biz takip etmek için yaratılmış olanlar değiliz Bu, ağız dalaşı yapmaya yeteceği için
Bir Amerikan beyinsizi olmak istemiyorum Medya tarafından kontrol edilen bir ulus Curcunanın bilgi ulusu Sonuçta beyinsiz Amerika'ya çıkıyor bu
Yeni bir gerginlik türüne hoş geldiniz Tüm uzaylı ulus boyunca Her şey yolunda olacak diye bir şey yok Yarının televizyon rüyaları Biz takip etmek için yaratılmış olanlar değiliz Bu, ağız dalaşı yapmaya yeteceği için | |
|
| |
THman!ac Admin
| Konu: Geri: Green Day Salı Şub. 19, 2008 2:12 pm | |
| Whatsername
Thought I ran into you down on the street Then it turned out to only be a dream I made a point to burn all of the photographs She went away and then I took a different path I remember the face but I can't recall the name Now I wonder how whatsername has been
Seems that she disappeared without a trace Did she ever marry old what's his face? I made a point to burn all of the photographs
She went away and then I took a different path I remember the face but I can't recall the name Now I wonder how whatsername has been
Remember, whatever It seems like forever ago Remember, whatever It seems like forever ago The regrets are useless In my mind She's in my head I must confess The regrets are useless In my mind She's in my head From so long ago | |
|
| |
| Green Day | |
|